Prinses Marijkeschool
Abraham van Beyerenstraat 1c

2525 TA Den Haag

tel: 070-3884035

Nieuws

Welkom, nieuwe directie
01 juni 2024

Welkom, nieuwe directie

Per 1 juni 2024 is de nieuwe directie van start gegaan op de Prinses Marijkeschool. We zijn zeer verheugd met de komst van Marjoleine Brink en Ibrahim Saribas.

 

Marjoleine en Ibrahim zijn te bereiken via directie@prinsesmarijkeschool.nl

Social Schools Schoolapp
03 november 2023

Social Schools Schoolapp

In de app van Social Schools hebben ouders van de Prinses Marijkeschool toegang tot schoolinformatie die op hun kind betrekking heeft. Social Schools is een programma dat werkt via een app of website. Door het gebruik van Social Schools, is er nooit meer informatie zoek. Brieven, huiswerk, agenda, foto’s en ook het inplannen van oudergesprekken zijn terug te vinden in Social Schools.
Lees meer ›
Nieuwe directeur
20 oktober 2023

Nieuwe directeur

Op dit moment wordt de school geleid door een interim-directeur.

Haar naam is Monique Rijnsburger. U kunt haar bereiken via de administratie van de school, Social Schools of via m.rijnsburger@dehaagsescholen.nl.

Sponsorloop Aardbeving Marokko
15 september 2023

Sponsorloop Aardbeving Marokko

Er is een mooi geldbedrag opgehaald voor de slachtoffers van de aardbeving in Marokko. De kinderen hebben voor Marokko €4000 opgehaald. Wij zijn supertrots op alle leerlingen en ouders van de Prinses Marijkeschool, dank u wel!

 

Juf Anja met Pensioen
01 augustus 2023

Juf Anja met Pensioen

Juf Anja gaat na ruim 43 jaar werken op de Prinses Marijkeschool met pensioen. Het is een bijzondere mijlpaal en een moment om trots op te zijn. De gymzaal heeft ter ere van juf Anja haar naam gekregen: de Anja Costerzaal.  De Anja Costerzaal is een blijvende herinnering aan haar fantastische, bijzondere en indrukwekkende bijdrage aan de school. We wensen juf Anja een fantastisch pensioen!
Sponsorloop voor Turkije en Syrië
08 maart 2023

Sponsorloop voor Turkije en Syrië

Op 24 februari 2023 heeft de Prinses Marijkeschool een sponsorloop gehouden voor de slachtoffers van de aardbeving in Turkije en Syrië. De leerlingen hebben enorm hun best gedaan en met rode wangen doorgezet om zo veel mogelijk rondjes te rennen op het schoolplein en in het Vermeerpark. De school heeft ook geld bijgelegd: iedere groep kreeg €50,- en de groep met de meeste rondjes won 'de verdubbelaar' en verdiende daarmee zelfs €100,-.We kunnen vol trots bekend maken dat we totaal € 3.701,- hebben opgehaald. Iedere euro gaat naar Giro 555. Een actie met hart voor de medemens. Veel sterkte gewenst voor iedereen die bij deze nare gebeurtenis betrokken is; namens alle medewerkers, leerlingen en ouders van de Prinses Marijkeschool.
Sponsorloop Clini Clowns
23 juni 2022

Sponsorloop Clini Clowns

We zijn trots op alle leerlingen die hun uiterste best hebben gedaan met hardlopen voor het goede doel. Er is een mooi bedrag opgehaald van ruim €1750 euro, fantastisch!

We kijken daarnaast terug op een geslaagd zomerfeest.

Bewegend leren op de Prinses Marijkeschool
05 augustus 2021

Bewegend leren op de Prinses Marijkeschool

“Hoe kunnen we kinderen meer bewegend laten leren met behulp van ICT?” Dat wilde de Prinses Marijkeschool onderzoeken. Wij dienden een innovatievraag in bij de PO-Raad, op zoek naar de mogelijkheden. Wat begon als een klein initiatief is uitgegroeid tot een lerend netwerk met meerdere scholen binnen De Haagse Scholen en juf Nouhayla is naast leerkracht van groep 5 nu ook coördinator bewegend leren. Nieuwsgierig naar onze bevindingen? Bekijk dan de video!